onsdag 8 april 2009

Vilken resa!!!

Jag har suttit som klistrad framför skärmen hela morgonen den här sidan. Här kan man följa med Lars sin resa genom, hittills, 49 länder med sin cykel.

Jag får någon slags känsla av frihet när jag läser om hans äventyr. Det är Lars och cykeln, möten med olika kulturer, det enkla som ibland blir svårt. Fantastisk historia!

Jag blir alltid lika fascinerad av människor som gör verklighet av sina drömmar. Det inger hopp att man kan om man bara vill!

13 kommentarer:

 1. Visst är det häftigt, jag håller med! Jag har en vän som ska cykla från Sverige till Portugal, han sticker nu i april. www.cykeleffekten.se.
  Inte 49 länder direkt men ändå modigt!

  SvaraRadera
 2. Hej !!!!
  Verkar helt fantastiskt......ja,det inger verkligen hopp om att man kan få igenom sina drömmar.....en av mina är nu igång.....och jag fotar för fullt....och håller på att arbeta på olika teman.....allt handlar om inredning och mat....och ingenting av detta kommer att hamna på bloggen....utan är nog en slags träning till något , jsg hoppas någon gång hamnar någon annanstans.....Jag har fått enormt bra råd från totalt oväntade håll......men det som definitivt sparkat igång mig är ni alla bloggare.......ni har fått mitt självförtroende att växa......och sopat bort rädslan för att misslyckas......och detta gäller ALLA , som är inne hos mig regelbundet......Kram och Tack !!!!
  Nu önskar jag DIG en härlig,härlig Påsk !!!!
  Jag sticker i morgon.....utan data....så vi härs nästa vecka,
  Kram Monica

  SvaraRadera
 3. RebeccaW, det är så häftigt! Då ska jag ta och kolla in din vän :)

  Monica, vad kul! Vad glad jag blir :) Det ska bli spännande att se vart det leder dig någonstans! Jag önskar dig en trevlig påsk!!

  SvaraRadera
 4. Tacka vet jag flyget Milano - Köpenhamn :)
  och väl framme i Sverige ska jag köpa lösgodis i mängder, gömma det under täcket och smygäta hela påsken! Kram

  SvaraRadera
 5. Wow, säger jag bara! Imponerande!!! :-)

  Om än inte riktigt min grej, kanske... Jag har inte ens en cykel... Men det var väl luftballong som du och jag skulle ut och resa med!? ;-) När vi har passerat 49 länder med den, kan vi nog vara ganska säkra på att något har gått riktigt ordentligt snett...!?!

  Ha en fin dag! :-)

  SvaraRadera
 6. Det kan man kalla en resa. Minns när Göran Kropp cyklade ned till Himalaya. Den resan följde man ju med spänning, eftersom han bodde här i stan. En färgstark person var han. Han dog ju senare efter en dödsstörtning när han klättrade. Ha det så gott. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Kommer in för att önska dig en
  GLAD PÅSK!

  Ses på Blåkulla kanske? =)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Hej Gumman,
  mitt motto i livet är" man måste våga för att vinna" Det var nog många som höjde på ögonbrynen när jag sa upp mig från en fast tjänst för att öppna eget o vara hemma m barnen mer.Så det du skriver är så sant.

  Usch vad hemskt det är med jordbävningen där borta:( tur att vi i Sverige är skonade från sånt.

  Hoppas du får en underbar påsk min vän, med massor av god mat o vin.
  Många Kramar Sari

  SvaraRadera
 9. Älskar Italien!Hur är det att bo där? har varit i Rom,Toscana,Venedig,Sorrento m.m. Kraam Susanne

  SvaraRadera
 10. Utlandsmamman, hihi, lova att äta lite extra godis för mig också!

  AnnaKK, ja men perfekt! Vi tar det i luftballongen, det är ju mycket bättre :) Mindre ansträngande!

  Anette, jag minns det. Han var också en man som levde ut sitt äventyrliga liv...

  Vero, självklart ses vi på blåkulla :) Glad påsk til dig!

  Sari, jag kan tänka mig att det var många som tyckte att du gjorde fel. Imponerande att du väljer att följa dina drömmar, att göra det du vill göra :) Tack så mycket! Önskar dig en underbar påsk!

  Susanne, men då har du rest runt en del i Italien :) Ja, hur är det att bo här?! Annorlunda, underbart, konstigt & stimulerande!

  SvaraRadera
 11. Att uppfylla drömmar vad det än är. Skulle jag vilja göra mer. Men som du säger man får hopp när andra uppfyller sina.

  Myser här fortfarande med pyjamasen på!
  Ledig och fångar dagen,L.
  Glad påsk

  SvaraRadera
 12. Ja, man undrar just varför vissa människor verkligen genomför sina drömmar. Hoppas du får en glad och avkopplande påsk/ Kramar

  SvaraRadera
 13. Lissen, ett litet, litet hopp kan faktiskt räcka :) Man ser att det inte är omöjligt! Låter härligt, ledig & fångar dagen! Glad påsk till dig!

  Lis, det borde alla göra! Små eller stora drömmar spelar ingen roll :) Tack det samma!

  SvaraRadera