onsdag 29 april 2009

?

Har all värme försvunnit till Sverige?!

Just nu faller det stora droppar utanför fönstret. Det mullrar och blåser kalla vindar.

Jag är sådär löjligt åskrädd, så nu ska jag stänga av datorn.

Först ville jag bara tacka för alla gulliga kommentarer! Och säga att bloggandet följer med mig till Sverige. Det går ju inte att vara utan!

15 kommentarer:

 1. Fick tips från Zara i mitt sista inlägg att det var viktigt med att det var bra med dammreducerande funktion i en digital systemkamera. Det visste jag inte!
  Ha det så bra!
  Carin

  SvaraRadera
 2. Men vilken tur att du bloggar i Sverige med..det är ju lite nice här oxå...mmmm värmen är här nu..jag har haft 25 gr idag..underbart...

  SvaraRadera
 3. Hej !!!!!!!
  Jag förstår precis..........har ju bott här i nästan 19 år...........och jag kan inte påstå att jag trivts direkt........har alltid haft nästan ångest över att vara i ingenmansland.....över att vara här med en jobbig svärmor i stället för att vara med en snäll mamma.......vara halvt om halvt hemmafru i stället för att vara i Sverige och arbeta .........strutta runt här för att vara utländska alltid och jämt......i stället för att bara vara monica....hemma......men.....jag har gjort mitt val.....någon gång.....och jag försöker nu att leva mitt liv som det är...som det blev......och nu mår jag väldigt bra.....men det tog tid.......och man får ta ett år ,eller någon månad i sänder........du ska lyssna på "hjärtat".......och gå.....dit "huvudet" leder dig.......inte tvärtom..........jag är glad att du bloggar där med.......jag är jätteglad över dina kommenater....så snälla hela tiden, precis vad jag behövt..........har haft ont om tid att besöka dig........har lyckats greja ett halvtidsjobb i en jätteläcker inredningsaffär.......börjar provjobba i morgon.......om inte annat får jag en halv dag.....i en underbar inredningsaffär.......Kram på dig,
  Monica
  Kommer att lägga till bloggar , på nya bloggen ,så fort jag får tid.....

  SvaraRadera
 4. Bra att du tar med oss bloggisar till varma (?) Sverige. Ta gärna med dig lite värme tillbaka till Italien. (Eller skicka, du skall vara bort allt för länge för att jag skall kunna vänta tills du fysiskt återkommer)

  Nina

  SvaraRadera
 5. Utanför mitt skånska fönster idag: 23 grader! Har hittat din blogg för första gången. Gillar verkligen Toscana... och så hittar jag hit precis när du ska till Sverige ett tag! Nåväl, jag får fortsätta läsa här så kommer du väl tillbaka igen...

  VINN SNYGGA ORIENTALISKA KUDDAR. TÄVLING PÅ HOUSE OF JAMMI.

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jo du, det är inte lätt, men du gör ju helt rätt, att åka till Sverige i två månader och vad jag förstår så har du ju ditt Italien kvar.

  Det skall bli kul att följa dej när du är här i Sverige.

  Ja, idag har vi haft ca +25 grader här i Göteborg.

  Må gott,

  Solvarma kramar från Irene

  SvaraRadera
 7. Till och med här i Norrland är det varmt. Så jag njuter. Men det kan snabbt ändras, men just nu är det "goläge"!
  Hoppas åskan gått över nu..........
  Kram till dej min vän!

  Dags att sova, jobbardag imorgon...

  SvaraRadera
 8. Ja den är nog sjutton i Sverige. För den är inte här det kan jag säga dig. 13 grader och duggregn....
  men vad sjutton, det är bara april.
  Så nu säger jag godnatt. Det blir en lång dag i morgon. Oslobesök med MR röntgen...
  Det tar aldrig slut.
  Kramen och natta.
  Synne.

  SvaraRadera
 9. Carin, tackar så mycket för tipset :)

  Anna, jag har ju hört taas om att det är varmt däruppe! Just nu är det 7 grader varmt här... Brr!

  Monica, tack så mycket för din kommentar, jag känner igen mig i mycket av det du skriver... Du har varit härnere så lång tid så att du vet precis hur det kan kännas. Lycka till med provjobbet och jag tror att du fixar det hur bra som helst :) Ta det lugnt!

  Nina, hihi, det är nog bättre om jag skickar lite, annars får du vänta tills juli :) och det är alldeles för lång tid.

  Jammi, kul att du kikade förbi :) Jag kommer garanterat tillbaka till Toscana!

  Irene, precis, mitt Italien väntar på mig :) Det är jag säker på!

  SvaraRadera
 10. Lissen, du ser, till och med i Norrland :) Hoppas att det håller i sig, hela sommaren så jag också får njuta av svensk sommarvärme!

  Synne, aj då! Så det är kallt i Norge och regn precis som här... Men du har rätt, det är bara april, värmen kommer :) Lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 11. Vilken lättnad att läsa att du kommer att blogga från Sverige också, för hur skulle vi klara oss utan dig i TVÅ månader?? :o)
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ja, fy vilket trist väder vi har här!!
  Jag tror två månader är en jättebra idé, lagom med tid för att riktigt börja längta hem till Italien igen. Kortare tid ger nog inte samma effekt.

  SvaraRadera
 13. Förstår att du längtar hem mellan varven. Men så härligt att du har möjlighet att komma hem en period. Och vilken härlig tid också. Ha det bra i helgen/kram Lis

  SvaraRadera
 14. Pysen, hihi! snarare, hur skulle jag klara mig utan er i två månader?! :)

  Rebecka, jag tror också att två månader är precis lagomt :)

  Lis, visst har jag tur att möjligheten finns att åka hemöver och sommaren i Sverige är den absolut bästa tiden tycker jag :)

  SvaraRadera
 15. Har precis hittat in till dig, hoppas att solen har hitta tillbaks! Här i Warszawa har det varit underbart väder hela veckan.

  SvaraRadera