söndag 18 januari 2009

Matchen är över

Då var den 15:e matchen för säsongen klar och Siena vann lätt.

Dom har inte förlorat en enda match sedan säsongen började och toppar Serie A1 överlägset.

Det var egentligen inte en spännande match men stämningen på läktaren var hög och Sienas supportrar hejade på sitt lag för fullt.

Här kommer en liten film på "Sienas" sång. Hela hallen ställde sig upp, med handen på hjärtat och sjöng med hela sin själ. Det var så mäktigt att jag rös hela jag.

8 kommentarer:

 1. Häftig hejarklack! Vad det gäller magen så blir den bara bättre och bättre, men jag är fortfarande försiktig med vad jag stoppar i den.

  SvaraRadera
 2. Så kul att hemmalaget vinner. Förstår att sången var en häftig upplevelse/Lis

  SvaraRadera
 3. Det är häftigt när det blir sån stämning!

  SvaraRadera
 4. Håller med vilken stämning, man jag tror att där nere i dessa länder med mer temprament är det också mycket mer inlevelse än här i Sverige.
  Ha en fortsatt trevlig söndagkväll
  Många kramar Sari

  SvaraRadera
 5. Javisst, så kul med Picasa! där kommer jag att trivas det känner jag...men det dröjer väl innan man kommer på alla finesser...Vilken härlig stämning på filmen du! Det är härligt att känna den känslan!!

  SvaraRadera
 6. Ja, en sån här dag håller man sig helst inne. Skulle med föredaragit basket framför t ex fotboll :) Brr. Vi var ute (ja, på restaurang - inte utomhus...) och åt lunch men var sedan väldigt eniga om att stanna hemma resten av dagen.

  SvaraRadera
 7. as coolt att du lade in ett videoklipp! Om du har tid så är jag hemskt nyfiken på hur du gjorde detta. Jag öppnade ett konto på youtube igår för att jag skulle lägga in ett klipp från en AIK match i ishockey. Men det blev bara ett konto, lyckades aldrig få in filmen.
  Vi har saknat lite sånt där sportadrenalin så jag har bokat biljetter till Sverige-Tjeckien, i Globen (ishockey). Ska bli kul! Kram/cz

  SvaraRadera
 8. Segsliten, skönt att höra att du mår bättre :)

  Lis, det är mäktigt!

  Pysen, :) riktigt häftigt

  Sari, visst märker man skillnad.

  Anneli, ja man förlorar hela dagar är man leker med Picasa :)

  Utlandsmamman, igår var en perfekt sitta inne dag!

  Cz, jag gjorde också ett videoklipp men det blev inge bra så jag lånade ett från Youtube. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig med det.. Va spännande med hockey i Globen. Då får du se till att heja på ordentligt :)

  SvaraRadera