tisdag 2 december 2008

Fixar och donar men det blir inte mycket gjort

för även om vi bor i en liten lägenhet finns det tusen saker att plocka med och jag har förmågan att fastna vid saker och ting. Som framför skärmen där timmarna bara flyger förbi.

Jag har i alla fall varit till Ikea och köpt en bokhylla som behövdes för att ställa undan faxen och gömma alla papperslappar som skräpar. Lite ordning ska det nog bli tillslut!

Som den duktiga, händiga svenskan man är så klarade jag av, helt själv, att bygga ihop bokhyllan. Det är ju inte så svårt men italienare över lag är inte speciellt händiga. Eller så låtsats dom för att det är bekvämt?! Alla höjer konstigt på ögonbrynet när jag berättar att jag faktiskt kan borra hål i väggen, skruva i skruvar, sätta upp en gardinstång etc alldeles själv.

Det får mig att tänka på min svärmor. Under den första veckan i den nya lägenheten ger hon mig några viktiga telefonnummer... Det är nummer till hennes rörmokare, elektriker, målare och en allt i allo gubbe. Oj, tänkte jag, vad häftigt med personliga hjälpredor till hemmet.

Jag har fortfarande inte haft andvändning av den listan. Tror till och med att jag tappat bort den.

5 kommentarer:

 1. Jo jag kan också sätta ihop hyllor men det är lättare att överlåta det till manen. Här kan du köpa pärlor; http://www.lica-creative.se/page1.php

  Maria Berg

  SvaraRadera
 2. Tack Maria! Min man är inte händig, han är italienare =)

  SvaraRadera
 3. Lillsyrran3/12/08 10:34

  haha, italienare!!! tur att vi är super händiga sis!! Love you!

  SvaraRadera
 4. Ja det är vi Lillsis =) Love u!!

  SvaraRadera
 5. Ja ni måste ha fått det med generna!! Kram mina älsklingar!!!1

  SvaraRadera