lördag 20 december 2008

Apropå fotboll..

så var jag och min Francesco och käkade på 13 Gobbi igår kväll. En typisk florentinsk trattoria som är mysig och ganska enkelt inrett. Maten var helt ok och det kändes inte som en turistfälla. Jag hade hört innan att det fanns en viss risk för det. Men det var gott och notan var som den brukar vara när man går ut och äter!

Vi satt vid ett långbord tillsammans med andra människor. Väldigt kul och vi började prata med en pappa och hans son som satt bredvid oss.

Pappan var från Italien men var bosatt i Marbella sedan 15 år tillbaka. Så nu vet jag var vi ska och äta glass om vi åker till Spanien!
Sonen var väldigt fotbollsintresserad och det var därför vi började prata. För vid bordet bredvid satt Comotto som spelar back i Florens fotbollslag Fiorentina. Min pojkvän är en äkta Fiorentina supporter och missar aldrig några av deras matcher. Så när Comotto reser sig och ska gå iväg frågar vi självklart om ett kort tillsammans.

Killen i svart jacka är Comotto och den andra är Francesco!
Apropå fotboll.. I morse när jag läste Aftonbladet såg jag den här artikeln och började skratta för mig själv! Fru Beckham är lite svartsjuk och låter inte sin man intervjuas av Ilaria.
Jag tror "Posh" kommer få en väldigt jobbig tid i Italien om hon ska "gömma" David Beckham från alla "sexiga" och lättklädda kvinnor.

4 kommentarer:

 1. En höjdarkväll för din sambo med andra ord ;o)
  Men allvarligt.. det är framför tv-kameror... vad skulle kunna hända?? Dessutom får väl Beckham hålla sig borta från tv helt och hållet då, det finns ju inte ett enda program som inte har minst en lättklädd dam... :o)

  SvaraRadera
 2. Pysen, Han var hur lycklig som helst!!

  SvaraRadera
 3. Årets bästa julklapp kan jag tro.
  Italienare är ju riktiga fotbollsfantaster så jag förstå honom.
  Klems mig.

  SvaraRadera
 4. Pockethexan är också fotbollsfantast (jag var back i 15 år innan alla kremporna kom) så jag är ordentligt avundsjuk på er som får dela "mat" med så stora spelare!

  SvaraRadera