tisdag 9 december 2008

Dammråttor..

Har aldrig riktigt förstått varför men..

Dammråttorna är fler här i Italien. Jag dammsög för kanske tre dagar sen och dom har redan börjat krypa fram efter väggarna. Där ligger dom i sina hörn och väntar på att bli större. Och det är ju inte så att dom gömmer sig, nej dom har till och med lyckats invadera elementet!

Jag skyller på betongväggarna. Och dammsugaren kommer fram imorgon.

4 kommentarer:

 1. Då är det italienska dammråttor jag har hemma här också... För de finns i mängder. *flin*

  Tittar in och önskar God NAtt!

  SvaraRadera
 2. Det är samma här... det blir skitigare fortare...

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid tänkt att det har att göra med golven dvs att sten eller marmorgolv får dammet att lägga sig ut med listerna i stället för att ligga som ett tunt täcke över hela ytan. På senare tid har jag börjat fundera på något som min mamma sa. Hon bor i ett nytt hus (i Sverige) och hade samma problem som jag i början. Men sen fick hon veta att hantverkarna tagit fel lister och inte satt i de sk dammlisterna som hon egentlligen skulle ha. Listerna byttes och problemet var löst! Jag antar därför att vi inte har sådana lister här i Italien. Är det någon som skulle kunna förklara vad en dammlist är månntro?

  SvaraRadera
 4. Vero, du ser dom sprider snabbt över hela världen! :)

  Pysen, har samma problem som jag..

  Segsliten, väldigt intressant. Hade aldrig hört talas om dammlister. Kanske skulle vara en bra affärsidè att ta till Italien!

  SvaraRadera