fredag 20 februari 2009

Så här är jag

Jag fick en rolig utmaning av Pysen som går ut på att komplettera den första texten (den feta stilen) med sina personliga svar.

Jag är nyfiken.

Jag gillar att upptäcka nya saker.

Jag äter för mycket och det mesta.

Jag säger ja till en storvinst på lotto eller en jorden runt resa.

Jag ger mig sällan in i konflikter.

Jag är duktig på att förstå mig på hästar.

Jag stör mig på den världsomfattande krisen.

Jag läser mycket! Har precis läst klart Flyga drake av Khaled Hosseini.

Jag är vackrast när jag är lycklig.

Jag skrattar så ofta jag bara kan.

Jag är en typisk drömmare.

Jag har aldrig varit utan ett riktigt jobb så här länge...

Jag är lycklig när jag vet att alla nära och kära har det bra.

Jag trivs inte när jag blir tvingad att göra saker jag inte vill.

Jag är dålig på att säga nej, ibland. Men jag har blivit bättre.

Jag är rädd för grodor. Får läskiga rysningar över hela kroppen.

Jag älskar livet.

Jag uppskattar vänskap.

Jag tror på att alla, förr eller senare får det dom förtjänar.

Jag skickar vidare till:

5 kommentarer:

 1. Hej vännen
  oj vilken rolig utmaning:)
  Den ska jag försöka svara på under helgen.
  Ha d gott
  Många Kramar sari

  SvaraRadera
 2. Kul svar! Jag är oxå rädd för grodor, men det hade jag nästan glömt...

  Det verkar ha hänt ngt med datummärkningen på dina inlägg h har du märkt det? När du uppdaterar hamnar du inte längst upp på min lista som du borde, utan ligger en dag efter. Verkar mysko.

  Anyway - fortsatt trevlig fredagkväll :)

  SvaraRadera
 3. Jo, det stämmer, även om Turkiet har blivit mer modernt så är det fortfarande inte vanligt att bo tillsammans utan att vara gifta. Det är lite tabulagt, och folk älskar att skvallra här.. :S I början såg inte Ahmets föräldrar heller på det med ett gott öga, men de har väl insett att vi är seriösa nu, och de har ju alltid sagt att de inte vill att han ska gifta sig innan han har gått ut skolan, så de tänkte väl att det kanske är dags nu i sommar då han går ut skolan.. :) Det är inte alla av hans släktingar som vet om att vi bor tillsammans. Vid det här laget har jag ju förstås blivit introducerad till hela tjocka släkten, men Ahmets mammas släktingar som bor i en mindre by tror att jag bor i Finland och kommer hit ibland. Jag undrar hur billiga de tror att flygbiljetterna riktigt är?! :D

  Jo, det känns inte riktigt rätt för mig heller att familjen ska betala allt, men det är mycket svårare att ta lån här än i Finland och Sverige där många par i min ålder redan äger hus och bil och hela faderullan.. Så det är också en av orsakerna till att vi vill vänta lite, tills Ahmet har ett fast jobb och så.. Så kan jag köpa sovrummet med de pengarna jag hoppas på att tjäna om jag jobbar i Finland medan han gör lumpen. :) Det är klart att hans föräldrar kommer att hjälpa till med att köpa möbler och sånt, det hör till här, för annars så kommer vi inte att ha vårt hem inrett förrän vi är i 50-års-åldern. Då de blir äldre så kommer Ahmet att hjälpa dem ekonomiskt, det är så det funkar här... Familjen är allt! :)

  Har ni funderat på att gifta er någon dag då? :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Sari, ta det när du har lust!

  Utlandsmamman, javisst är dom läskiga. Jag hade glömt och ändra datum, jag var så lat att jag kopierade den feta texten i torsdags och bilderna la jag upp på torsdagkväll. Missade att fixa datumet :)

  SvaraRadera
 5. Intressant, jag skall fundera på det. ta tag i det när tid medger och jag har lust - nu är det mycket med både barnen och 365 utmaningen.

  MB

  SvaraRadera