torsdag 26 mars 2009

Hmm

Jag lyckas inte samla mina tankar och skriva något vettigt. Utav många orsaker är det storm i mitt huvud och jag finner ingen som helst ro att sätta mig framför skärmen. Framför bloggen.

Just nu känner jag sorg för en vän som jag lärt känna genom bloggen. Det känns bara värre när jag är här inne på bloggen.

Och lördag åker jag på vinmässa till Düsseldorf. Tillsammans med vingården där jag jobbat de senaste två åren. Det här är tredje året som jag följer med på mässan men det hade säkert varit bättre om jag tackat nej till det i år. För paret som har vingården ligger i skilsmässa och jag var under hela förra året den där personen i mitten. Orkar inte riktigt med all negativ energi från det hållet.

Ta hand om er!

13 kommentarer:

 1. Det är hemskt det som hänt och man lider med henne, även om man till fullo inte kan förstå en annans sorg. Jag tror det är viktigt att tillåta sig sörja. Det kan vara svårt att hitta orden, och den som sörjer kanske inte orkar ge respons. Men jag tror endå att äkta medkänsla och om det man skriver kommer från hjärtat,det kan inte bli fel. Och kan hjälpa lite,lite.Vi har delat glädje här, nu sorg..

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns väldigt svårt att blogga just nu. Hon är ju en stor del av själva bloggandet med alla sina positiva kommentarer... Kram vännen

  SvaraRadera
 3. Förstår att något jobbigt har hänt! Tråkigt för de det har drabbat. /Anette

  SvaraRadera
 4. Oj det låter som nått väldigt tråkigt hänt.
  Usch jag ryser:(
  Ljus & Kärlek
  sari

  SvaraRadera
 5. Sänder här ifrån mej en styrkekram att klara dom närmaste dagarna. Att både vara ledsen och hamna i "stormens öga" låter tungt.
  (Kan du ha en ipod eller liknande i öronen om ni åker tillsammans. Eller låtsas sova i bilen)

  Ska strax susa ut i backen, med lite ovana ben.
  Kan du se det framför dej!

  SvaraRadera
 6. Nu är jag inte säker, men är det Pysen? :(

  Jag lämnade precis en kommentar inne hos henne eftersom det är ett tag sedan hon har uppdaterat, och då förstod jag att något hade hänt..

  Det är inte lätt. I höstas så var Ahmets syster med om en mycket tråkig sak (http://papatya.blogg.se/2008/october/sorgens-dag.html), och hela familjen drabbades ju också av sorgen. Jag hade inte heller lust att skriva i bloggen på ett tag då, så ta den tid som du behöver! Dina läsare finns kvar!

  Ta hand om dig och försök att sysselsätta dig med andra saker!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej !!!!!
  Ja......man blir liksom....handfallen...men .....man behöver inte alltid skriva roliga saker pè bloggen.....ta den tid du behöver......
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 8. Jag förstår precis vad du menar, man känner stor sorg och bara hoppas att allt ska ordna till sig.

  Men du om det inte känns bra att åka kan du inte slippa det då(Vitlögn, bli plötsligt sjuk lr nåt.) så att du inte mår dåligt?

  Hittade hit från Myra.

  SvaraRadera
 9. Hoppas det går bra på mässan trots trätande paret!
  Vet inte vad som hänt eller vem det gäller men det verkar vara allvarligt - jobbigt.

  SvaraRadera
 10. Jag läste just hos Myra att du inte har någon ro på din blogg. Du är inte ensam. Jag har pratat med Utlandsmamman om det här, och hon känner samma sak. Jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare, men jag känner samtidigt att jag måste göra det. För annars kommer jag aldrig komma tillbaka. Bloggen har blivit förknippad med smärta, och det känns inte bra. Jag ska idag ge det ett försök, jag ska se om jag kan hitta en lösning som kan bryta av, utan att kännas helt fel.
  Jag har pratat med Utlandsmamman på telefon. Det kändes bra att få prata med någon annan som, precis som jag, rör sig på bloggen och kan sätta sig in i hur det känns. Känner du att du har behov att prata om det, säg bara till, så kan du få mitt telefonnummer.
  Kram ☺

  SvaraRadera
 11. Det låter inget bra alls! Nu har jag inte en aning om vad som har hänt, men jag vet att man ibland sätter orden i halsen, även på bloggen, för att allt känns så mörkt. Jag tycker att du verkar vara en väldigt god vän och jag är glad för den personen som har blivit drabbad, att han/hon verkar ha så fina vänner!

  Hoppas att det löser sig på något bra sätt med resan!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Usch ja. Det är hemskt det som hänt. Omöjligt att helt sätta sig in i. Och jag önskar inget hellre än att kunna backat iden...
  Men jag är ändå 'glad' för eran skull, för ni är många som finns för varandra nu och många som finns som stöd för det som hänt.
  Kramar i massor

  SvaraRadera