onsdag 12 november 2008

Julkänslor..

Jag vet inte varför men jag börjar redan få julkänslor. I år tänker jag verkligen anstränga mig och julpynta lite här hemma. Tror jag varit så dålig på det för att i Italien har den "riktiga" julstämningen aldrig infunnit sig.
Det kan bero på mig. För att jag är negativ och saknar snö, adventsljusstakar, julstjärnor. Att klä julgranen dagen före julafton, som faktiskt är den 24 och inte den 25. Ja, jag saknar faktiskt mitt hemlands traditioner.
Det är lustigt, när jag bodde i Sverige avskydde jag julen och allt som hörde till. Nu saknar jag det hur mycket som helst.

Den här tävlingen gav mig ännu mer julkänslor. Kika in här och var med i utlottningen om ett litet zinkhus som fungerar som ljuslykta. Jättegullig!

1 kommentar:

  1. Hej, jag heter Helena och jag bor också i Italien sedan ett antal år tillbaka, fast på Sicilien. Det där med jul är svårt här... som du säger får man inte den där riktiga julkänslan... Det är för varmt, för ljust och för.. ja.. jag vet inte.. men jul känns det inte som i alla fall.. :o)

    SvaraRadera